Bedruktecaps.nl

Bandana's

(2)

Bandana's bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte bandana's relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals bandana's bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk bandana's met opdruk of zonder opdruk.

4 door 2 klanten

Bandana bedrukken met uw logo

Wilt u een bandana bedrukken met uw eigen logo, een bepaalde tekst of een vlag van uw favoriete sportclub? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen goedkoop en snel bedrukte bandana's voor u produceren. Het enige dat u hoeft te doen, is het kiezen van de bandana en het uploaden van uw eigen logo, ontwerp of tekst. Wij zorgen voor de rest!

Waarom een bandana bedrukken?

Een bedrukte bandana is nog steeds een populair kledingstuk bij veel verschillende mensen: sporters, muzikanten, noem maar op. Velen dragen de gevouwen zakdoek om het haar uit het gezicht te houden, maar anderen dragen hem natuurlijk ook als fashion statement. Weer anderen dragen er een om simpelweg te laten zien dat ze ergens fan van zijn. Dus als u als bedrijf of sportclub uw logo of vlag wilt laten zien, dan kunt u het beste een bandana bedrukken laten en deze uitdelen aan uw fans!

Bedrukte bandana dierenwinkel

Er zijn zelfs honden die een bandana om hun hals dragen, dus ook voor een dierenwinkel is het een ideaal promotiemiddel. Hebt u bijvoorbeeld een open dag of promoot u een ander evenement? Dan kunnen wij een bandana bedrukken met uw eigen logo.

Hoe werkt het?

We kunnen een bandana bedrukken met een logo of tekst. Daarbij kunnen we gebruikmaken van allerlei verschillende kleuren. En het blijft uitzonderlijk voordelig, want u hoeft bij uw bestelling geen verzendkosten te betalen. Kortom, wilt u binnenkort leuke bedrukte bandana's uitdelen of verkopen? Bestel ze vandaag nog!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ