Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktecaps.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Zonnehoeden

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij bedruktecaps.nl aan het juiste adres. Zonnehoeden zie je tegenwoordig overal. Ze beschermen uw relaties namelijk erg goede tegen de zon en zien er ook nog eens super hip uit. Kortom, een functioneel geschenk dat veel gebruikt zal worden door uw relaties. Laat zonnehoeden bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Zonnehoeden bedrukken  

Bedruktecaps.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met zonnehoeden bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle zonnehoeden zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Zonnehoeden bedrukken voor relaties  

Bedruktecaps.nl beschikt over een ruim assortiment aan zonnehoeden. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze standaard zonnehoed, een heavy brushed vissershoed of een standaard vissershoed.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij bedruktecaps.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster