Bedruktecaps.nl

Zonnekleppen

(7)

Zonnekleppen bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte zonnekleppen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals zonnekleppen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk zonnekleppen met opdruk of zonder opdruk.

4.5 door 22 klanten

Zonneklep bedrukken met eigen logo

Een unieke manier van bedrijfspromotie: wij kunnen voor u een zonneklep bedrukken met uw eigen logo of tekst. Denkt u het zich eens in: een strand vol mensen die promotie maken voor uw bedrijf! Het enige dat u hoeft te doen, is gratis zonnekleppen uitdelen. Of het nu is als promotie voor uw merk of als bescherming tegen de zon: de strandgangers zullen de bedrukte zonneklep maar al te graag dragen. Ze hebben hem immers gratis gekregen!

Een zonneklep bedrukken: hoe werkt dat?

Wij hebben onze website zo gebouwd dat het zo simpel mogelijk is om een bedrukte zonneklep te bestellen. U kiest het product u dat u wilt laten bedrukken, de vorm, kleur en maat en laat ons weten wat erop moet komen te staan. Uw bedrijfslogo of een pakkende tekst. Verstuur uw gegevens en daarna kunnen wij direct uw zonneklep bedrukken.

Geen verzendkosten

Vervolgens zorgen wij ervoor dat we uw zonneklep bedrukken en de verzending in orde maken. Voor de verzending hoeft u nooit bezorgkosten te betalen. Ook hoeft u geen instelkosten voor het drukwerk te betalen. Daardoor wordt bestellen bij ons wel heel voordelig! Daarnaast hebben wij inmiddels meer dan 17 jaar ervaring met het op maat maken van relatiegeschenken.

Bestel vandaag nog!

Kortom, wilt u dat wij een zonneklep bedrukken, op maat en tegen een gunstige prijs? Vul dan vandaag nog uw gegevens in, upload uw logo en wij regelen de rest! Op die manier bent u snel helemaal klaar voor alle promotieacties in de zomer!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ