Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktecaps.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Hoeden bedrukken? Wij weten van de hoed en de rand!

Hoeden, petten en caps: Al 17 jaar zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van hoeden. Bestellen is eenvoudig en zonder extra kosten. Bestel nu!

Welke hoeden bedrukken wij?

Bij bedrukte hoeden kunt u denken aan allerlei soorten hoeden zoals:

 

  • strohoeden
  • cowboyhoeden
  • maffiahoeden
  • gekleurde hoeden.

 

Voor het hoeden bedrukken hebben wij meerdere moderne druktechnieken in huis en we kunnen de gewenste hoed bedrukken op de wijze waar uw voorkeur naar uitgaat: zakelijk, feestelijk, met uw logo, bedrijfsnaam of een actueel thema. We kunnen de hoeden bedrukken in ????n kleur, meerdere kleuren of full colour. Uiteraard garanderen wij dat u altijd een product van topkwaliteit zult ontvangen.

Een passend bedrukt hoofddeksel voor elke gelegenheid

Een bedrukte hoed is niet alleen een leuk en origineel relatiegeschenk maar ook zeer geschikt als promotiemateriaal tijdens beurzen en evenementen. Natuurlijk zijn bedrukte hoedjes leuk tijdens een kinderfeestje en tijdens het carnaval. Denk echter ook eens aan een sportevenement (voetbal, golf, tennis, schaatsen) of muziekfestival waar u de naamsbekendheid van uw bedrijf en/of product kunt vergroten. Het dragen van een hoedje met uw bedrijfsnaam, logo of thema door uw personeel (bijvoorbeeld in de horeca) zal zeker worden opgemerkt door bestaande en potenti??le klanten.

Laat u door ons uw hoeden bedrukken dan profiteert u van onze jarenlange ervaring op dit gebied (17 jaar), de eenvoudige bestelmethode via onze website en gratis levering. Bovendien brengen wij geen instelkosten in rekening.

Vergroot uw naamsbekendheid en kweek goodwill bij uw klanten. Neem dus vandaag nog een kijkje in ons assortiment want er zit ongetwijfeld een geschikte hoed bij ter promotie van uw bedrijf, product of evenement. Bestellen is kinderlijk eenvoudig dus waar wacht u nog op? Wij zijn u graag van dienst.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster