Bedruktecaps.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Push
Ga naar de producten ()
Reset filters

Trucker cap bedrukken: ideale promotie

Als degene die verantwoordelijk is voor de promotie van een bedrijf hebben we allemaal wel eens voor de keuze gestaan: waar vinden we een geschikt, maar vooral origineel relatiegeschenk om weg te geven aan klanten of fans? Helemaal populair tegenwoordig is de trucker cap bedrukken. Deze ouderwetse trucker pet geeft een stoere maar tegenwoordig ook weer helemaal hippe uitstraling aan uw bedrijf.

Trucker cap bedrukken en uitdelen

Laat u een trucker cap bedrukken en deelt u ze gratis uit aan mensen die ge??nteresseerd zijn in uw bedrijf? Dan kunt u ervan uitgaan dat uw logo of uw boodschap zich op meerdere plaatsen in het land verspreidt. Zo geeft u de zomercampagne van uw bedrijf n??t dat beetje extra dat hij nodig heeft om bij de klanten in beeld te blijven.

Trucker pet bedrukken: hoe werkt dat?

U heeft natuurlijk in uw hoofd hoe de trucker caps bedrukt moeten worden: bijvoorbeeld met uw eigen logo of met een boodschap die u wilt overbrengen. U hoeft op onze website alleen maar te kiezen welke basiskleur u wilt, waarna u uw gegevens invult en wij de trucker cap bedrukken.

Bestel vandaag nog!

Wij kunnen uw trucker pet bedrukken tegen zeer lage prijzen. Daarnaast rekenen wij ook nog eens geen verzendkosten en hoeft u ook geen instartkosten voor het drukken te betalen. Kortom, al met al kunnen wij uw trucker caps bedrukken voor een zeer voordelig tarief! Wilt u dat met eigen ogen ontdekken? Start van vandaag nog de eenvoudige bestelprocedure: kies de cap van uw keuze en upload het ontwerp. Daarna gaan wij voor u aan de slag en krijgt u de bedrukte trucker caps zo snel mogelijk geleverd!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster